Düdüklüde tavuk kalçalı but pişirmenin süresi konusunda merak ettiklerim var. Yüksek basınçta 15-20 dakika pişirmek yeterli olur mu? Ayrıca, marinasyon yöntemi ile pişirmenin lezzeti nasıl etkilediğini merak ediyorum; daha önceden marine edilmiş tavuk butları gerçekten daha mı lezzetli oluyor? Su miktarı da önemliymiş, çok az su koymak etin kurumasına yol açıyormuş, peki bu durumda ne kadar su eklemeliyiz? Kapağın sıkı olması gerektiği de belirtilmiş, bu durum pişirme sürecini nasıl etkiliyor? Son olarak, sebzelerle birlikte pişirmenin faydaları neler, sebzelerin tatları ete geçiyor mu gerçekten?
Düdüklüde tavuk kalçalı but pişirmenin süresi konusunda merak ettiklerim var. Yüksek basınçta 15-20 dakika pişirmek yeterli olur mu? Ayrıca, marinasyon yöntemi ile pişirmenin lezzeti nasıl etkilediğini merak ediyorum; daha önceden marine edilmiş tavuk butları gerçekten daha mı lezzetli oluyor? Su miktarı da önemliymiş, çok az su koymak etin kurumasına yol açıyormuş, peki bu durumda ne kadar su eklemeliyiz? Kapağın sıkı olması gerektiği de belirtilmiş, bu durum pişirme sürecini nasıl etkiliyor? Son olarak, sebzelerle birlikte pişirmenin faydaları neler, sebzelerin tatları ete geçiyor mu gerçekten?
Cevap yaz